GeschiedenisBakkerij Schuurmans bakt al sinds 1953. Met recht een rijke en warme familietraditie van echte bakkers. Met de opening van de nieuwste winkel aan de Schrans 145 in 2006 is de derde generatie aan de beurt. Hylke en Sapie hebben een stapje terug gedaan en broer en zus Greetje en Jacob zullen het bedrijf voortzetten.

De kwaliteit van onze producten wordt door veel Leeuwarders geroemd, getuige de groep vaste klanten die ons altijd weet te vinden. Als lekkerste verwenner zijn we gespecialiseerd in groot en klein brood, koek en belegde broodjes. In onze winkel vindt u een ruim assortiment dagverse producten. Om mee te nemen of om direct op te eten in onze gezellige lunchroom. Uiteraard samen met een drankje naar keuze.

Onze medewerkers helpen u graag. Zoekt u iets bijzonders voor een feest of partij? Samen vinden we vast de heerlijke traktatie die u in gedachten hebt.

Bakkerij Schuurmans, de Huzumer bakker, een familiebedrijf waar  je al meer dan 60 jaar het gevoel van de bakker op de hoek ervaart!

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 07:00 tot 18:00 uur
zaterdag: 07:00 tot 17:00 uur

Adres gegevens:
Schrans 145
8932 ND Leeuwarden
tel. 058 – 21 59 002
info@bakkerijschuurmans.nl

Voor een snelle boodschap kunt u vaak voor de winkel parkeren. Achter de Schrans, op 2 minuten lopen, is bovendien ruim parkeergelegenheid.Reacties zijn gesloten.